Το καλάθι είναι άδειο
Στο Καλάθι   Ταμείο

Υπηρεσίες Chrisikos.gr

Μηχανές κοπής κλειδιών

Επιλέξτε την κατάλληλη μηχανή κοπής κλειδιών ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μηχανές για απλά κλειδιά, για κλειδιά αυτοκινήτων, για κλειδιά ασφαλείας, είτε τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικές μηχανές' όποια και αν είναι η ανάγκη σας είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη μηχανή Silca που θα επανδρώσει την δική σας επιχείρηση κοπής κλεδιών.
Κλειδιά

Χιλιάδες κωδικοί κλειδιών Silca αποτελούν την αποθήκη του καταστηματός μας. Επιλέξτε απλά κλειδιά ή κλειδιά με πλαστικό κεφάλι, ορειχάλκινα κλειδιά, σιδερένια ή χρωματιστά κλειδιά αλουμινίου. Αποκτήστε όλα τα κλειδιά που χρειάζεστε με παράδοση στον καταστημά σας (για περιοχές εντός θεσσαλονίκης), είτε με παράδοση την επόμενη μέρα με αντικαταβολή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος.

Αντιγραφή, Προγραμματισμός remote control (Τηλεκοντρόλ)

Εάν ο πελάτης σας χάσει ένα remote control απο σύστημα συναγερμού ή γκαραζόπορτες ή αν αγοράσει ένα παλιό αυτοκινήτο και χρειαστεί να φτιάξει έξτρα κοντρολάκι, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προγραμματίσουμε ενα τηλεκοντρόλ με τον πιό απλό και γρήγορο τρόπο. Αποκτήστε όλη την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία για προγραμματισμό control. Με μία πολύ οικονομική επένδυση εισάγεται στην επιχείρηση σας σύγχρονες υπηρεσίες.

Διαγνωστικά μηχανήματα, Eeprom programmers, OBD2 programmers

Στις μέρες μας όλα τα αυτοκίνητα περιλαμβάνουν σύστημα immobilizer. Αναλόγως με το μοντέλο του αυτοκινήτου τα διάφορα immobilizer αποτελούνται απο κωδικοποιημένα συστήματα ασφαλείας τα οποία αποτρέπουν κάθε ξένο κλειδί το οποίο περιλαμβάνει διαφορετική κωδικοποίηση. Βρείτε όλες τις λύσεις αντιγραφής κλειδιών immobilizer και αποκτείστε τις πιό σύγχρονες μηχανές οι οποίες κάθιστούν την αντιγραφή κλειδιών immobilizer μια απλή διαδικασία.

Αντιγραφή, Προγραμματισμός  γνήσιων κλειδιών Immobilizer

Χρησιμοποιήστε τελευταίας γενιάς τεχνολογία για αντιγραφή γνησίου κλειδιού immobilizer. Ανακαλύψτε μία μεγάλη γκάμα συσκευών αντιγραφής και προγραμματισμού κλειδιού immobilizer. Λόγω της μεγάλης εμπειρία μας σε προγραμματισμό κλειδιών επικοινωνίστε μαζί μας για να σας συμβουλέψουμε για τον γρηγορότερο και πιό έυκολο τρόπο αντιγραφής κλειδιών των αυτοκινήτων που σας ενδειφέρουν.
Υπηρεσίες χάραξης κλειδιών, μπρελόκ

Χαράξτε τα κλειδιά σας και δώστε τους την εμφάνιση που θέλετε με τους εξής τρόπους: είτε με μια χαρακτηριστική εικόνα της πόλης σας, είτε με το όνομα της επιχείρησής σας, είτε δημιουργώντας την διαφημισή σας με την διεύθυνση και το τηλέφωνό σας. Στείλτε μας το σχέδιο που θέλετε και φτιάξτε κλειδιά με το λογοτυπο της επιχειρισής σας ή αποκτείστε την δική σας μηχανή χάραξης κλειδιών.
Γεμάτα Remote Controls με πλακέτα και τσιπάκια
  Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γεμάτα τηλεχειριστήρια κλειδιών αυτοκινήτων με πλακέτα. Επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από τσιπάκια immobilizer ώστε να διαλέξετε το κατάλληλο ανάλογα το όχημα που πρέπει να εξυπηρετήσετε.
Μπαταρίες control
 Οι μπαταρίες των τηλεκοντρόλ συνήθως διαρκούν για ένα έως δύο χρόνια. Ύστερα χρειάζεται να πλησιάσουμε όλο και πιό κοντά στο αυτοκίνητο μας για να το ξεκλειδώσουμε, αυτό είναι το σημάδι ότι οι μπαταρίες είναι χαμηλές. Βρείτε μπαταρίες για όλα τα remote control καθώς και για άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και ρολόγια.
Κλειδιά flip
  Μετατρέψτε όλα τα κλειδιά αυτοκινήτων σε νέα βελτιωμένα flip μορφής.
Κελύφη κλειδιών αυτοκινήτων
Τα αυθεντικά κλειδιά αυτοκινήτων με την πάροδο του χρόνου φθείρονται και σπάνε. Το πιό συνηθησμένο παράδειγμα φθοράς είναι τα κουμπιά τα οποία είτε πατιούνται δύσκολα είτε σχίζονται εντελώς. Αντί να παραγγείλουμε απο την αντιπροσωπεία ένα αυθεντικό κλειδί, μπορούμε με πολύ απλό τρόπο να αντικαταστήσουμε το καλούπι του κλειδιού μας.

Chrisikos.gr - Κλειδιά - Κλειδαριές - Ιmmοbilizer - Το κατάστημα μας απευθύνεται σε χονδρική πώληση - ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΕΣ

Φόρτωση...