Το καλάθι είναι άδειο
Στο Καλάθι   Ταμείο

Transponder Maker Pro 2 (TmPro2)


Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: TMPRO2

[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
 
Περιγραφή
Αποστολή σε Φίλο σας
Αξιολόγηση

Εργαλείο προγραμματισμού transponder αυτοκινήτων και μνημών (eeprom).

 


To Transponder Maker Pro 2 (TMPro2) είναι software για προγραμματισμό transponder, αντιγραφή κλειδιών και υπολογισμό PIN. Ο programmer είναι ενα μικρό κουτάκι, το οποίο συνδέετε στην θύρα USB του Η/Υ. Το interface υποστηρίζει 10 γλώσσες - Bulgarian, English, French, Portuguese, Polish, Hungarian, Spanish, Serbian, Italian and Czech. Είναι εύκολο στην χρήση, σχεδιαμένο έτσι ώστε να δίνει περισσότερη ελευθερία στην δουλειά του κλειδαρά.

Zoom Image

 

Το TMPro2 δίνει περισσότερη ελευθερία στην δουλειά του κλειδαρά. Όλα τα οχήματα τα οποία χρησιμοποιούν τσιπάκια μπορούν να χωριστούν σε 2 κατηγορίες. Σε αυτά που δεν χρειάζονται PIN code και σε αυτά που χρειάζονται PIN code. Στα οχήματα της δεύτερης κατηγορίας και εφόσον δεν γνωρίζεται το PIN code χρειάζεται να το παραγγείλετε με τον αριθμό πλαισίου. Αυτή η διαδικασία είναι σαφώς και πιο χρονοβόρα αλλά και μας βάζει και σε περισσότερα έξοδα. Επίσης σε πολλά οχήματα χρειάζεται εκτός από PIN να παραγγείλετε και προκωδικοποιημένα (με τον αριθμό πλαισίου) κλειδιά. Όλα αυτά τα βήματα μπορείτε να τα αποφύγετε εάν ο τύπος του immobilizer σας υποστηρίζεται από το TMPro2. Το 80% από τα modules του TMPro2 ετοιμάζουν τσιπάκι έτοιμο να βάλει μπρός το όχημα σας. Τα υπόλοιπα  20% modules μας δίνουν το PIN code και το μόνο που μας μένει είναι να δηλώσουμε  τα κλειδιά μας στο αυτοκίνητο με διαγνωστικό.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ MODULE


Κατεβάστε το Software
  
*
  
  
*

Για να εξασφαλίσουμε ότι μια μηχανή (robot) ΔΕΝ θα συμπλήρωση τη φόρμα αυτή, παρακαλώ πληκτρολογήστε του χαρακτήρες που εμφανίζονται στο εικονίδιο.

  Διόρθωση

Χαρακτήρες: 

Chrisikos.gr - Κλειδιά - Κλειδαριές - Ιmmοbilizer - Το κατάστημα μας απευθύνεται σε χονδρική πώληση - ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΕΣ

Φόρτωση...