Το καλάθι είναι άδειο
Στο Καλάθι   Ταμείο

SILCA FUTURA AUTO ΜΗΧΑΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ


Προβολή Μεγαλύτερης Εικόνας

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: D845059ZB

[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
 
Περιγραφή
Αποστολή σε Φίλο σας
Αξιολόγηση

FUTURA PRO

H FUTURA AUTO είναι η νέα ηλεκτρονική μηχανή της Silca για αντιγραφή κλειδιών αυτοκινήτου (απλά και layzer) χρησιμοποιώντας 2 μορσέτα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σχεδιάστηκε για να ελαχιστοποιήσει το μέγεθος και να μεγιστοποιήσει την φιλικότητα προς τον χρήστη, η FUTURA AUTO παρουσιάζει πλήρη καθοδηγούμενες διαδικασίες για την αντιγραφή κλειδιών και με τις μικρές της διαστάσεις γίνεται το ιδανικό εργαλείο για επαγγελματίες που θέλουν να είναι εξοπλισμένοι με μια οικονομική ηλεκτρονική μηχανή και για κλειδαράδες που παρέχουν επισκευές και εγκαταστάσεις εκτώς μαγαζιού, αφού είναι εύκολο μα μεταφερθεί.

Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να κάνετε μια επένδυση, προσφέροντας ταυτόχρονα τις ίδιες δυνατότητες και τα ίδια ακριβή αποτελέσματα με τα ακριβότερα μοντέλα μηχανών Futura.


Η Futura Auto είναι εύκολη στη χρήση και είναι εξοπλισμένη με tablet, εύχρηστο λογισμικό και δύο μορσέτα για την αντιγραφή απλών κλειδιών και κλειδιών τύπου layzer. Με τον βασικό εξοπλισμό μπορεί να αντιγράψει και κλειδιά με στενά στελέχη τύπου Mercedes® HU64 και τύπου VAG® HU162T.

H Futura Auto μπορεί να κόψει όλα τα κλειδιά αυτοκινήτου, καθώς και κλειδιά για μοτοσυκλέτες, φορτηγά, ντουλαπάκια και τάπες αυτοκινήτων.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΗΧΑΝΗ: 24V

ΙΣΧΥΣ: 90/264V-50/60Hz-220W

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: πλάτος:318mm, βάθος: 413mm, ύψος:522mm με tablet και βάση/ 340mm χωρίς tablet και βάση

ΒΑΡΟΣ:20Kg


Δεν βρέθηκαν εγγραφές
 


Πρόσθεση νέου θέματος

*
*
*

Για να εξασφαλίσουμε ότι μια μηχανή (robot) ΔΕΝ θα συμπλήρωση τη φόρμα αυτή, παρακαλώ πληκτρολογήστε του χαρακτήρες που εμφανίζονται στο εικονίδιο.

  Διόρθωση

Χαρακτήρες: 

  
*
  
  
*

Για να εξασφαλίσουμε ότι μια μηχανή (robot) ΔΕΝ θα συμπλήρωση τη φόρμα αυτή, παρακαλώ πληκτρολογήστε του χαρακτήρες που εμφανίζονται στο εικονίδιο.

  Διόρθωση

Χαρακτήρες: 

Chrisikos.gr - Κλειδιά - Κλειδαριές - Ιmmοbilizer - Το κατάστημα μας απευθύνεται σε χονδρική πώληση - ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΕΣ

Φόρτωση...