Η εταιρεία Ιωάννης Κ. Χρυσικός , δραστηριοποιείται στο χώρο της κλειθροποιίας από το 1991. Το 1998 ξεκίνησε η χονδρική πώληση των προϊόντων μας σε επαγγελματίες κλειδαράδες , και από το 2006 λειτουργεί πλέον σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, 230 τετραγωνικών μέτρων –ισογείου χώρου-κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η εισαγωγή κλειδιών, μηχανών κοπής κλειδιών, συστημάτων immobilizer και διαρρηκτικών εργαλείων μεγάλων εργοστασίων του εξωτερικού. Παράλληλα με το εμπορικό τμήμα (εισαγωγές – πωλήσεις ) παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη στα συνεργαζόμενα καταστήματα και αναλαμβάνουμε το πλήρες service των προϊόντων μας.

Προτεραιότητα μας είναι η τεχνογνωσία και η συνεχής ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο του κλειδιού-immobilizer.

Η μακρόχρονη πείρα μας σε συστήματα ασφαλείας καθώς και η συνεργασία μας με τους καλύτερους κατασκευαστές, σας εγγυώνται ποιότητα στα προϊόντα μας.

Σκοπός μας είναι η όσο το δυνατό καλύτερη και ανθρώπινη συνεργασία με τον πελάτη μας. Η άμεση παράδοση των εμπορευμάτων μας καθώς και η ελεγμένη ποιότητα τους, σας εξασφαλίζει την καλύτερη εικόνα που θα έχετε εσείς απέναντι στους δικούς σας πελάτες.