Επιστροφή Παραγγελίας / Υπαναχώριση
Αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη για κάποιο προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς με δικά σας έξοδα, αρκεί το προϊόν και η αρχική συσκευασία του να είναι άθικτα. Για να προχωρήσετε με τη διαδικασία επιστροφής, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email info@chrisikos.gr ή τηλεφωνικά στο 2310 510336 και στη συνέχεια κατόπιν συνεννόησης να προχωρήσετε σε αποστολή στη διεύθυνση Κατεχάκη 11 & Μαντζάρου, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54627. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας επιστρέψει τα χρήματα που πληρώσατε για την αγορά του προϊόντος συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερωθήκαμε για την υπαναχώρηση. Τα προϊόντα της κατηγορίας REMOTE CONTROL ΜΕ ΠΛΑΚΕΤΑ – ΓΕΜΑΤΑ δεν επιστρέφονται, διότι κλειδώνουν και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλο όχημα μετά από αποτυχημένη προσπάθεια προγραμματισμού.

Ακύρωση παραγγελίας
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

  • Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς σας μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση.
  • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310 510336 μέσα στην ίδια ημέρα και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
  • Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στα 2310 510336  εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.
  • Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε στο 2310 510336 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Ελαττωματικό Προϊόν
Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν τα προϊόντα να φτάνουν σε εσάς σε άριστη κατάσταση. Αν παρ’ όλα αυτά παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, έχει υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά ή δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, παρακαλούμε, επικοινωνήσετε μαζί μας στο email info@chrisikos.gr ή τηλεφωνικά στο 2310 510336 και στη συνέχεια κατόπιν συνεννόησης να προχωρήσετε σε αποστολή με την ACS courier στη διεύθυνση Κατεχάκη 11 & Μαντζάρου, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54627, και εμείς θα αναλάβουμε τα έξοδα επιστροφής (εξαιρείται το κόστος αντικαταβολής) και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερωθήκαμε για την αλλαγή/αντικατάσταση του προϊόντος, στην πιστωτική σας κάρτα ή σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής του συγκεκριμένου προϊόντος. Εναλλακτικά, αν επιθυμείτε, θα σας αποστείλουμε έναν πιστωτικό κωδικό ίσης αξίας με το επιστρεφόμενο προϊόν, τον οποίο θα μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μία επόμενη αγορά σας.