Μηχανές κοπής κλειδιών

Επιλέξτε την κατάλληλη μηχανή κοπής κλειδιών ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε μηχανές κοπής για κάθε είδος κλειδιού. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την μηχανή (χειροκίνητη ή ηλεκτρονική) που χρειάζεται η δική σας επιχείρηση.

Κλειδιά Silca

Χιλιάδες κωδικοί κλειδιών Silca αποτελούν την αποθήκη του καταστήματός μας. Αποκτήστε όλα τα κλειδιά που χρειάζεστε με παράδοση την επόμενη μέρα σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος ή με παραλαβή από το κατάστημα μας.

Αντιγραφή, Προγραμματισμός remote control (Τηλεκοντρόλ)

Αποκτήστε όλη την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία για προγραμματισμό remote control. Με μία πολύ οικονομική επένδυση εισάγεται στην επιχείρηση σας σύγχρονες υπηρεσίες.

Αντιγραφή κλειδιών με immobilizer

Ανακαλύψτε μία μεγάλη ποικιλία συσκευών αντιγραφής κλειδιών με immobilizer. Λόγω της μεγάλης εμπειρίας μας σε προγραμματισμό και αντιγραφές κλειδιών επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας συμβουλέψουμε για τον γρηγορότερο και πιο εύκολο τρόπο αντιγραφής κλειδιών με immobilizer.

Υπηρεσίες χάραξης κλειδιών, μπρελόκ

Χαράξτε τα κλειδιά σας και δώστε τους την εμφάνιση που θέλετε είτε με μια χαρακτηριστική εικόνα της πόλης σας, είτε με το όνομα της επιχείρησής σας, είτε δημιουργώντας την διαφήμιση με την διεύθυνση και το τηλέφωνό σας. Στείλτε μας το σχέδιο που θέλετε και φτιάξτε κλειδιά με το λογότυπο και άλλα στοιχεία της επιχείρησής σας.

Γεμάτα Remote Controls με πλακέτα και τσιπάκια

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γεμάτα τηλεχειριστήρια κλειδιών αυτοκινήτου με πλακέτα καθώς επίσης και μια μεγάλη ποικιλία από τσιπάκια immobilizer.

Μπαταρίες

Οι μπαταρίες των τηλεκοντρόλ συνήθως διαρκούν για ένα έως δύο χρόνια. Ύστερα χρειάζεται να πλησιάσουμε όλο και πιό κοντά στο αυτοκίνητο μας για να το ξεκλειδώσουμε, αυτό είναι το σημάδι ότι οι μπαταρίες είναι χαμηλές. Διαθέτουμε μπαταρίες για όλα τα remote control καθώς και για άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Κλειδιά flip

Μετατρέψτε όλα τα κλειδιά αυτοκινήτων σε νέα βελτιωμένα flip μορφής.

Κελύφη κλειδιών αυτοκινήτων

Τα αυθεντικά κλειδιά αυτοκινήτων με την πάροδο του χρόνου φθείρονται και σπάνε. Το πιο συνηθισμένο παράδειγμα φθοράς είναι τα κουμπιά τα οποία είτε πατιούνται δύσκολα είτε σκίζονται εντελώς. Επιλέξτε το κέλυφος του κλειδιού που χρειάζεστε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε στο κατάστημά μας.